کد مطلب: 2691
  تاریخ انتشار:  1395/09/23 - 23:00


معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

شایعه سرطان زایی خیاردرختی و گوجه فرنگی بی اساس است

معاون سازمان غذا و دارو، شایعات و اخبار منتشر شده در فضای مجازی درباره سرطان زا بودن سموم باقی مانده در خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای را رد کرد!
download 20161213230252-میوه ها.jpg

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، شایعات و اخبار منتشر شده در فضای مجازی درباره سرطان زا بودن سموم خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای را رد کرد. به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران، سمیره صباح، معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت:«این محصولات تحت کنترل و نظارتند و اخیرا برای پرورش آنها از سموم با دوره ماندگاری کوتاه کمک گرفته می شود که مشکلی در بهداشت عمومی ندارد.»
او با اشاره به تشویش ایجاد شده در این خصوص توضیح داد:«در شایعات، اینگونه مطرح می شود که خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای ، 20 تا 30 برابر استاندارد دارای سموم است و مصرف این محصولات، میزان سرطان را در کشور 2 برابر کرده است، اما این موضوع صحت ندارد.»
صباح با اشاره به اینکه، در کشت گلخانه ای برای حفظ محصول و مبارزه با آفات از سموم مختلف استفاده می شود، گفت:«اما این محصولات تحت کنترل و نظارت هستند .برای رفع شبهات این چنینی در برنامه امسال سازمان غذا و دارو، برنامه کنترل محصول گلخانه ای را بطور رسمی در دستور کار داریم.»
معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، یادآور شد:«نتایج بررسی این محصولات طی سال گذشته مشکل خاصی را در ارتباط با باقیمانده سموم نشان نمی داد.»
 به گفته صباح، مسئولین فنی و معاونت های غذا و دارو، قبل از ورود محصول به سطح عرضه، کنترل و نظارت دقیق در سموم باقیمانده در محصولات کشاورزی تا رسیدن به سبد غذایی مردم را انجام می دهند.

پایان پیام

به اشتراک بگذارید:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:* 
پست الکترونیکی:* 
متن نظر: * 
کد امنیتی:* 

  
آخرین اخبار محیط طبیعی