کد مطلب: 31615
  تاریخ انتشار:  1404/02/08 - 16:33


لایروبی و بازسازی آبشخورهای حیات وحش در پارک‌های ملی خجیر و سرخه‌ حصار

سرپرست اداره پارک ‌های ملی خجیر و سرخه‌حصار از لایروبی و مرمت آبشخورهای حیات وحش در این مناطق خبر داد تا با تأمین آب مورد نیاز، شرایط بهتری برای زیستگاه جانوران در فصل بهار و زادآوری فراهم شود.

سرپرست اداره پارک ‌های ملی خجیر و سرخه‌حصار از لایروبی و مرمت آبشخورهای حیات وحش در این مناطق خبر داد تا با تأمین آب مورد نیاز، شرایط بهتری برای زیستگاه جانوران در فصل بهار و زادآوری فراهم شود.

به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA) به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، رضا اقتدار با اعلام این خبر گفت: با توجه به آغاز فصل بهار و افزایش نیاز حیات وحش به آب، مأموران اجرایی این اداره اقدام به لایروبی، بازسازی و مرمت آبشخورهای طبیعی در مناطق حفاظت ‌شده کرده ‌اند.  

وی افزود: این اقدام با هدف دسترسی بهتر جانوران به منابع آبی و ارتقای شرایط زیستی در زیست ‌بوم‌های پارک ‌های ملی خجیر و سرخه‌حصار انجام شده است.

اقتدار تأکید کرد: حفظ و احیای آبشخورها به‌ویژه در فصل گرم سال، نقش مهمی در بقا و تنوع زیستی حیات وحش ایفا می‌کند.  

پارک‌های ملی خجیر و سرخه‌حصار از مهم‌ترین زیستگاه‌های جانوری در استان تهران هستند که میزبانی گونه‌های متعددی از پستانداران، پرندگان و خزندگان را بر عهده دارند.

انتهای پیام

به اشتراک بگذارید:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:* 
پست الکترونیکی:* 
متن نظر: * 
کد امنیتی:* 

  
آخرین اخبار محیط زیست شهری