کد مطلب: 11624
  تاریخ انتشار:  1399/05/25 - 13:27


مصرف گوشت در سراسر جهان برای دومین سال پیاپی کاهش یافت

مصرف جهانی پروتئین حیوانی که در ۶ دهه گذشته همواره روندی افزایشی داشته است، در سال جاری برای دومین سال پیاپی روندی کاهشی را تجربه می‌کند.

مصرف جهانی پروتئین حیوانی که در ۶ دهه گذشته همواره روندی افزایشی داشته است، در سال جاری برای دومین سال پیاپی روندی کاهشی را تجربه می‌کند.

به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، بر اساس برآورد سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، میزان تولید گوشت در سال ۲۰۱۹ رو به کاهش بود و پیش‌بینی می شود که در سال جاری نیز این شاخص دوباره کاهشی باشد.


تاکنون کاهش مصرف گوشت برای دو سال پیاپی سابقه نداشته است و می‌تواند نشانۀ آغاز پدیده‌ای بلندمدت در کاهش تولید و مصرف گوشت باشد.

کاهش ۳ درصدی مصرف سرانه گوشت که برای سال ۲۰۲۰ پیش‌بینی شده است، بیشترین میزان کاهش مصرف سرانه این ماده غذایی از سال ۲۰۰۰ تاکنون به شمار می‌رود. این کاهش برای محیط زیست و تغییرات آب و هوایی کاهش معنی داری به شمار می‌رود.

بر اساس برآوردهای فائو، تولید گوشت در سال ۲۰۲۰ حدود ۳۳۳ میلیون تن خواهد بود که ۱.۷ درصد از سال ۲۰۱۹ کمتر است.

یکی از دلایلی که برای این کاهش می‌توان ذکر کرد، افزایش نگرانی جهانی در بین مردم برای محیط زیست است.
به‌عنوان نمونه پروسۀ تولید گوشت گاو که یکی از آلوده کننده ترین پروسه‌های دامی برای محیط زیست محسوب می‌شود، در سال ۲۰۱۸ میلادی فقط ۲۰ درصد کل تولید گوشت را به خود اختصاص داده است در حالی که این میزان در سال ۱۹۶۱ حدود ۳۹ درصد بوده است.

با این حال وضعیت تولید گوشت خوک در سال‌های اخیر تغییری نکرده است و همانند سال ۱۹۶۱ میلادی حدود ۳۵ درصد کل بازار گوشت را به خود اختصاص داده است. آمارها همچنین نشان می‌دهد که بیشتر رشد تولید گوشت به گوشت مرغ اختصاص داشته است که از ۱۱ درصد در سال ۱۹۶۱ میلادی به ۳۴ درصد کل تولید گوشت در سال جاری افزایش داشته است.

شیوع جهانی بیماری کووید۱۹نیز در کاهش مصرف گوشت بی‌تاثیر نبوده؛ زیرا تعطیلی رستوران‌ها، بازارچه‌ها، مدارس و دانشگاهها باعث کاهش مصرف گوشت شده است.

کاهش تولید و مصرف گوشت گاو از آن نظر که بخش بسیار پرمصرف تولید جهانی غذا را به خود اختصاص می‌دهد برای محیط زیست اهمیت دارد. تولید گوشت گاو نیاز به زمین زیادی دارد و همین مسئله عامل مهمی در تخریب محیط زیست است.

میزان تولید گازهای گلخانه‌ای از تولید گوشت گاو تقریبا ۱۰ برابر بیشتر از گوشت خوک یا مرغ است. انتشار گازهای گلخانه‌ای فقط از مزارع پرورش گاو حاصل نمی شود بلکه تغییر کاربری زمین از جمله جنگل زدایی برای ایجاد فضای چرای گاوها از جمله مواردی است که باعث افزایش تولید گازهای گلخانه‌ای می‌شود.

انتهای پیام

به اشتراک بگذارید:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:* 
پست الکترونیکی:* 
متن نظر: * 
کد امنیتی:* 

  
آخرین اخبار جهان
Where you can buy Louis Vuitton Replica :

Fake Louis Vuitton Belt Louis Vuitton Replica Replica Louis Vuitton Wallet Louis Vuitton Keepall Replica Louis Vuitton Duffle Bag Replica Imitaciones Louis Vuitton Espa?a Portafoglio Louis Vuitton Imitazioni Replique Sac Ysl Hermes Replica Uk Cartier Love Bracelet Replica 1:1 Replica Cartier Love Bracelet Replique Louboutin Gucci Imitazioni Louis Vuitton Backpack Replica Replica Fendi Backpacks Gucci Pas Cher Chine Louis Vuitton Replica Zaino Louis Vuitton Imitazioni Replica Louis Vuitton Backpack fake louis vuitton messenger Cartier Love Imitazione replica gucci belts real gold cartier love bracelet replica Louis Vuitton Imitazioni Van Cleef Replica Imitazioni Louis Vuitton fake dior bags Louis Vuitton Imitazioni Cartier Love Bracelet Replica Van Cleef Replica Répliques Louis Vuitton Replica Chanel Replica Louis Vuitton Wallet Louis Vuitton Shoes Replica cartier love bracelet replica Replica Jordan 1 Goyard Replica Cartier Bracelet Replica Replica Louis Vuitton Bags Fake Louis Vuitton Bags Louis Vuitton Bags Replica Replica Louis Vuitton Louis Vuitton Replica Louis Vuitton Bags Replica Replica Louis Vuitton Louis Vuitton Replica Replica Louis Vuitton Bags Replica Louis Vuitton Fake Louis Vuitton Replica Louis Vuitton