کد مطلب:4764
تاریخ انتشار:7 شهریور 1398 ساعت 11:23
چاپ چاپ

کی‌اف‌سی به دنبال تولید 'مرغ‌ سوخاری بدون مرغ'

اغذیه‌فروشی کی‌اف‌سی -مرغ کنتاکی- طرح تحقیقاتی جدیدی را آغاز کرده که به دنبال یافتن جایگزینی برای گوشت مرغ در محصولات آن است.

اغذیه‌فروشی کی‌اف‌سی -مرغ کنتاکی- طرح تحقیقاتی جدیدی را آغاز کرده که به دنبال یافتن جایگزینی برای گوشت مرغ در محصولات آن است.

به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، این طرح به دنبال آن شکل گرفته که تقاضاها برای جایگزین کردن گوشت با محصولات گیاهی در میان مردم آمریکا به ویژه حامیان محیط‌زیست افزایش یافته است.

بنابر این طرح که در شهر آتلانتا آمریکا و از امروز کلید خورده، کی‌‎اف‌سی به دنبال آزمایش ایده "فراتر از گوشت" خود است که بنا دارد مواد اولیه چون "گوشت گیاهی" را جایگزین مرغ در تولیدات سوخاری این اغذیه‌فروشی زنجیره‌ای کند.

کی‌اف‌سی که چند سالی است به دنبال تحقق این ایده است تنها یکی از ابراغذیه‌فروشان جهان است که ارایه محصولات بدون گوشت را مورد توجه قرار داده‌اند.

برگر کینگ، دیگر اغذیه‌فروشی بزرگ آمریکایی چند ماه پیش همبرگر جدید خود به نام "ووپر" را که از "گوشت گیاهی" تهیه شده معرفی کرد و ساب‌وی، دیگر ساندویچ‌فروشی زنجیره‌ای هم پیش‌تر اعلام کرده بود که در حال اجرای طرح آزمایشی کوفته‌قلقلی‌هایی است که به جای گوشت چرخ‌کرده از سبزیجات برای تهیه آن استفاده شده است.

آن طور که کی‌اف‌سی اعلام کرده یکی از شعبه‌های آن در شهر آتلانتا از امروز، ۲۷ اوت، محصول جدید این شرکت را که در پی تحقق شعار "کی‌اف‌سی فراتر از مرغ" تهیه شده را به مشتریان عرضه خواهد کرد.

چند ماه پیش هم کی‌اف‌سی محصول جدید خود را که ویژه مشتریانی که از خوردن گوشت پرهیز می‌کنند در بریتانیا معرفی کرد.

انتهای پیام


http://www.mohitzist.ir/fa/content/4764