کد مطلب:31756
تاریخ انتشار:15 خرداد 1404 ساعت 14:02
چاپ چاپ

برای بهبود وضعیت محیط زیست در کنار یکدیگر باشیم

رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در شرایطی که بحران‌های محیط زیستی همچون تغییر اقلیم، آلودگی هوا، تخریب منابع طبیعی و کاهش تنوع زیستی، حیات زیستمندان کره زمین را تهدید می‌ کند، بیش از هر زمان دیگری نیازمند تغییر نگرش، مشارکت همگانی و عزم ملی برای حفظ محیط زیست هستیم.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در شرایطی که بحران‌های محیط زیستی همچون تغییر اقلیم، آلودگی هوا، تخریب منابع طبیعی و کاهش تنوع زیستی، حیات زیستمندان کره زمین را تهدید می‌ کند، بیش از هر زمان دیگری نیازمند تغییر نگرش، مشارکت همگانی و عزم ملی برای حفظ محیط زیست هستیم.

به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA) و بنابر اعلام روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، شینا انصاری - معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به مناسبت هفته جهانی محیط زیست در پیامی آورده است:« ️روز جهانی محیط زیست سال ۱۴۰۴ در حالی آغاز شده است که جامعه محیط زیستی کشور داغدار یکی از فرزندان نیکونهاد و دلسوز محیط زیست مام وطن است. «شهید هدایت الله دیده بان» از بهترین نیروهای اجرایی سازمان حفاظت محیط زیست که برای سالها چشمان بیدار منطقه حفاظت شده خائیز بود، به طرز ناجوانمردانه ای توسط متخلفان به شهادت رسید.

 این رخداد غم انگیز، بار دیگر توجه به اهمیت محیط زیست سرزمین و نقش بی بدیل حافظان طبیعت را برای مسئولان و آحاد جامعه روشن می سازد.

روز جهانی محیط زیست، یادآور مسئولیت مشترک ما در پاسداری از «زمین» است که به امانت در اختیار ماست؛ فرصتی برای بازنگری در رفتارها، اصلاح سیاست‌ها و تقویت فرهنگ حفاظت از طبیعت.

در شرایطی که بحران‌های محیط زیستی همچون تغییر اقلیم، آلودگی هوا، تخریب منابع طبیعی و کاهش تنوع زیستی، حیات زیستمندان کره زمین را تهدید می‌ کند، بیش از هر زمان دیگری نیازمند تغییر نگرش، مشارکت همگانی و عزم ملی برای حفظ محیط زیست هستیم.

 بر این اساس، شعار ملی هفته محیط زیست سال ۱۴۰۴؛ «محیط زیست مطلوب، تعهد مسئولان؛ همراهی مردم» است. با تاکید بر این اصل اساسی که حفظ محیط زیست سرزمین ما در گرو تعهد و همراهی توأمان مسئولان و مردم است.

اینجانب، ضمن گرامی‌داشت روز جهانی محیط زیست، و پاسداشت مقام شامخ شهدای محیط زیست، بر نقش حیاتی آگاهی‌بخشی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و برنامه‌ریزی‌های پایدار در این مسیر تأکید می‌نمایم و از همه اقشار جامعه، به‌ویژه مسئولان، نخبگان، رسانه‌ها و جوانان عزیز دعوت می‌کنم تا با هم‌افزایی و همراهی، حافظان محیط زیست کشور باشیم و برای بهبود وضعیت محیط زیست سرزمین تمام قد در کنار یکدیگر تلاش نماییم.»

انتهای پیام


http://www.mohitzist.ir/fa/content/31756