کد مطلب:31730
تاریخ انتشار:7 خرداد 1404 ساعت 14:56
چاپ چاپ

بازسازی زیستگاه‌های طبیعی آسیب‌ دیده تهران

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از اجرای دو برنامه احیا و بازسازی زیستگاه‌های آسیب‌ دیده در پارک ملی خجیر و منطقه حفاظت ‌شده جاجرود با مشارکت اداره منابع طبیعی خبر داد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از اجرای دو برنامه احیا و بازسازی زیستگاه‌های آسیب‌ دیده در پارک ملی خجیر و منطقه حفاظت ‌شده جاجرود با مشارکت اداره منابع طبیعی خبر داد.

به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، حسن عباس نژاد با اعلام این خبر گفت: در جهت حفظ و بازسازی زیستگاه‌های طبیعی، دو برنامه مشخص در محدوده باغ‌ شاد واقع در پارک ملی خجیر و محدوده شکربیگلو در منطقه حفاظت ‌شده جاجرود در حال اجراست که با همکاری اداره منابع طبیعی شهرستان به مرحله اجرا درآمده‌اند.

وی با بیان اینکه این اقدامات با هدف ارتقای شرایط زیستی گونه‌های جانوری و گیاهی مناطق انجام می‌شود، افزود: بازسازی پوشش گیاهی، مدیریت چرا و اجرای عملیات آبخیزداری از جمله محورهای اصلی این برنامه‌ءهاست که نقش مؤثری در احیای کارکردهای طبیعی این زیستگاه‌ها دارد.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، عباس‌نژاد در پایان همکاری بین ‌بخشی را کلید موفقیت چنین طرح‌هایی دانست و اظهارکرد: تداوم این برنامه‌ها نیازمند تعامل نزدیک دستگاه‌های مسئول و همراهی جوامع محلی است تا شاهد پایداری منابع طبیعی و تنوع زیستی در این مناطق باشیم.

انتهای پیام


http://www.mohitzist.ir/fa/content/31730