کد مطلب:12734
تاریخ انتشار:15 شهریور 1399 ساعت 14:55
چاپ چاپ

پروانه های چرای دام تا پایان سال ۱۴۰۰ منجر به طرح اجرایی شود

طرح های مرتعداری از جمله ابزارهای مدیریتی جهت افزایش کمیت و کیفیت مراتع بویژه در مناطقی که فشار چرا بر مراتع زیاد است، به شمار می آید.

سرپرست معاونت فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: به منظور تسریع در تحقق مدیریت پایدار و بهره برداری اصولی از مراتع و بر اساس بخشنامه صادره از سوی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور تمامی پروانه های چرای دام (پروانه های مرتعداری) که تا پایان سال ۹۸ صادر شده است باید حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۰ منجر به طرح اجرایی شود که در غیر این صورت این پروانه ها فاقد اعتبار خواهند بود و نسبت به ابطال آنها اقدام خواهد شد.

به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، سید نقی عزیزی افزود: بر اساس این بخشنامه بهره برداران در بازه زمانی باقی مانده فرصت دارند تا با مراجعه به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان های تابعه استان تهران برای تهیه طرح مرتعداری اقدام کنند.

وی به اهمیت اجرای طرح های مرتعداری اشاره و اظهارکرد: طرح های مرتعداری از جمله ابزارهای مدیریتی جهت افزایش کمیت و کیفیت مراتع بویژه در مناطقی که فشار چرا بر مراتع زیاد است، به شمار می آید.

 سرپرست معاونت فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اقتصادی کردن طرح های مرتعداری را مورد تأکید قرارداد و گفت: مراتع علاوه بر ارزش های زیست محیطی از ارزش های اقتصادی بالایی برخوردار هستند و به عنوان بستر مناسب برای تولید محسوب می شوند. برای تحقق این مهم لازم است طرح های مرتعداری در قالب طرح های تلفیقی و کاشت گیاهان دارویی سازگار با اکوسیستم منطقه تهیه شود و به مرحله اجرا درآید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران عزیزی تهیه و اجرای طرح های مرتعداری را یکی از برنامه های مهم و شاخص پیش روی مجموعه منابع طبیعی دانست و اظهارکرد: با اجرای طرح های مرتعداری تلفیقی و چندمنظوره علاوه بر کاهش فشار دام بر مراتع، به اقتصاد خانوارهای روستایی کمک شایانی خواهد شد.

انتهای پیام


http://www.mohitzist.ir/fa/content/12734